Πόλεμος στο Ισραήλ: Οι IDF ανακοίνωσαν ότι βρήκαν μια όμηρο νεκρή κοντά στο νοσοκομείο Αλ Σίφα
Πόλεμος στο Ισραήλ: Οι IDF ανακοίνωσαν ότι βρήκαν μια όμηρο νεκρή κοντά στο νοσοκομείο Αλ Σίφα

Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι βρήκε μια όμηρο νεκρή έξω από ένα κτίριο κοντά στο νοσοκομείο Αλ Σίφα. Συγκεκριμένα το βράδυ της Πέμπτης οι IDF ανακοίνωσαν ότι ανέσυραν από ένα κτίριο που βρίσκεται κοντά στο νοσοκομείο Al Shifa, τη σορό της 65χρονης Yehudit Weiss, η οποία είχε απαχθεί από τη Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τους Times of Israel η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε από στρατιώτες του 603ου τάγματος της 7ης τεθωρακισμένης ταξιαρχίας. Στο ίδιο κτίριο εντοπίστηκε στρατιωτικός εξοπλισμός της Χαμάς, συμπεριλαμβανομένων τουφεκιών εφόδου και RPGs. Το άψυχο σώμα της 65χρονης μεταφέρθηκε στο Ισραήλ για αναγνώριση ενώ ήδη έχει ενημερωθεί η οικογένειά της. Σημειώνεται ότι οι IDF δεν έχουν δώσει λεπτομέρειες ούτε για την αιτία θανάτου της γυναίκας ούτε και για το πότε σκοτώθηκε.

Η Weiss, μητέρα πέντε παιδιών, απήχθη από το Kibbutz Be’eri στις 7 Οκτωβρίου. Ο σύζυγός της, Shmulik Weiss, βρέθηκε δολοφονημένος στο δωμάτιο ασφαλείας του σπιτιού τους. Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα λίγο πριν απαχθεί υποβαλόταν σε θεραπεία για τον καρκίνο του μαστού.

«Οι IDF στέλνουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους. «Η εθνική αποστολή… είναι ο εντοπισμός των αγνοουμένων και η επιστροφή των ομήρων στα σπίτια τους», προσθέτει η ανακοίνωση.

«Οι IDF επιχειρούν παράλληλα και σε πλήρη συντονισμό με τους αρμόδιους εθνικούς θεσμούς και τους θεσμούς ασφαλείας, προκειμένου να επιτελέσουν αυτά τα καθήκοντα. Δεν θα σταματήσουμε την αποστολή μέχρι να ολοκληρωθεί», προσθέτουν οι IDF.
Πηγή :protothema.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com